Domeinnaam Controleren

Domeincheck

Domeinnaam check

Vul hieronder de gewenste domeinnaam in met, of zonder toevoeging. Bijvoorbeeld 'domeinnaam.nl', of alleen 'domeinnaam' en klik daarna op "Check". Of kies één van de vastgestelde verzamelingen onder de invulbalk.

referentie domeinnaam registraties

Domeinnamen hebben een belangrijke functie in het internetverkeer. Door middel van domeinnamen kan op een makkelijke manier contact gelegd worden met computers, websites en elektronische postbussen van instellingen, bedrijven en individuele personen. Wilt u een domeinnaam registreren of een domeinnaam vastleggen? Controleer hieronder of de gewenste domeinnaam beschikbaar is.

Extra bescherming spamoverlast

Computel biedt u extra bescherming tegen spamoverlast bij het registreren van uw domeinnaam. Deze bescherming geldt bij domeinnaamregistraties via Registries die dit ondersteunen. Te herkennen in onderstaand overzicht aan het toegevoegde symbool.  whois privacy Bij een domeinnaamregistratie worden uw gegevens geregistreerd en zijn deze door iedereen op te vragen via de openbare whois-databases. Helaas worden deze databases ook geraadpleegd door spammers om bijvoorbeeld uw e-mailadres te verzamelen. Computel biedt u hiertegen een extra bescherming! Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt, maar er wordt gebruik gemaakt van tijdelijke anonieme e-mailadressen. Op deze manier worden uw gegevens beschermd en wordt voorkomen dat u onnodige spamberichten ontvangt.

© 2018 Computel Standby - Alle rechten voorbehouden  |