Webhosting

Waarom webhosting bij Computel?

De webhosting pakketten van verschillende partijen

zijn moeilijk met elkaar te vergelijken. De consument beoordeelt meestal op prijs en omvang. Omdat er belangrijkere aspecten zijn aan webshosting, hieronder een paar punten waarin Computel zich onderscheid van veel andere aanbieders.

Inrichting van de server

In dit geval hebben we het over shared hosting. Zoals de naam al doet vermoeden maak je samen met anderen gebruik van één server. Dat betekent concreet dat jij er hinder van ondervind als andere websites op de server drukker worden, of erger nog, slecht gebouwd zijn. Wij monitoren dag en nacht de performance van onze shared servers, zodat de snelheid gewaarborgd blijft.

Computel maakt voor de shared webhosting gebruik van eigen dedicated servers (fabrikant Dell). Dat heeft voor onze klanten een aantal voordelen. Voor specifieke toepassingen, zoals bijvoorbeeld Magento webwinkels, wordt een aparte server ingericht met specifieke Magento instellingen. En kunnen wij snel capaciteit bijschakelen zodra dat nodig is.

Naast deze oplossingen doen we er natuurlijk ook alles aan om problemen te voorkomen. Dit doen wij met een team van medewerkers. En zijn alle servers uitgevoerd met dubbele componenten, dataopslag over meerdere schijven en een 4 uur support SLA van Dell. Zo hebben wij de vervangende hardware altijd binnen 4 uur in het datacenter. In de tussentijd is uw website natuurlijk al lang weer online.

Ook verzorgen wij de dagelijkse back-up van uw website, waarbij we een retentieperiode van 14 dagen hanteren. De back-ups worden buiten het datacenter bewaard in een brandwerende data safe.

Bereikbare helpdesk

Wij hebben onze helpdesk zo ingericht, dat wij altijd snel de telefoon opnemen. Door één van onze medewerkers wordt u te woord gestaan en bij helpdesk vragen wordt u direct doorverbonden met een specialist met kennis van zaken. Vanzelfsprekend zijn al onze nummers bereikbaar tegen lokaal tarief!

Voor noodsituaties zijn wij buiten kantoortijden en in het weekend gewoon bereikbaar!

Meer bereikbaarheid

Naast de bereikbaarheid via telefoon of via e-mail, kan je bij ons ook langskomen. Om eens kennis te maken, een bezoek aan ons datacenter of gewoon voor een vraag. Laat het wel even weten wanneer je langs komt, dan zorgen we dat we tijd voor je vrijhouden!

Overtuigd?

Ben je al overtuigd? Wil je meer horen of advies over welk pakket je het best kan bestellen? Test dan gelijk onze helpdesk; 055-5772890 of via het contactformulier.

© 2018 Computel Standby - Alle rechten voorbehouden  |