Magento E-commerce

Algemeen

Met hosting van Computel Standby bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige hosting met de nieuwste versies van PHP en MySQL. Dit betekent dat u, naast custom-made websites ook de meeste OpenSource CMS-pakketten moeiteloos bij ons kunt onderbrengen. Denk hierbij aan de openSource-CMS-en van Drupal, Joomla, Wordpress en Magento!

Magento E-commerce

Een e-commerce website is met de komst van Magento een stuk eenvoudiger geworden. Magento biedt een compleet systeem waarin een volwaardige e-commerce website beheerd kan worden. Gebruik van Magento is kosteloos. Wij bieden de perfecte technische ondersteuning voor Magento sites. Speciaal ingericht is een webserver die optimaal geconfigureerd is voor Magento.

 

Computel biedt u een hostingplatform voor uw Magento e-commerce website. Voor de implementatie en bouw van de website werken we samen met diverse business partners. Onze partners hebben jarenlange ervaring op het gebied van websitebouw en websiteontwikkeling en een aantal hebben zich de laatste jaren gespecialiseerd in de implementatie van Magento e-commerce sites.

Prijsinformatie

Voor e-commerce websites op basis van Magento die hoge eisen stellen aan snelheid, beveiliging er performance, bieden we hosting op ons shared hostingplatform met doorgroeimogelijkheden naar een Magento Managed hostingplatform of een eigen dedicated server.

© 2018 Computel Standby - Alle rechten voorbehouden  |