OwnCloud opslag

OwnCloud opslag 2017-11-29T12:32:00+00:00

Uw eigen cloud-omgeving, het alternatief voor Dropbox

Met ownCloud, een dienst van Computel Standby, hebt u een eigen cloudoplossing waarbij uw bestanden bewaard worden in ons datacenter in Apeldoorn. Via uw PC, MAC, iPhone, iPad of Android hebt u altijd en overal toegang tot uw bestanden en vanaf de pro-versie kunt u deze eenvoudig delen met uw collega’s.

Er zijn diverse mogelijkheden. Naast onze standaard oplossing onder owncloud.computel.nl kunt u ook kiezen voor het afnemen van een private cloud onder uw eigen domeinnaam. Daarmee hebt u zelf het beheer over aanmaken gebruikers en meer.

De mogelijkheden van Owncloud

  • Toegang tot uw bestanden
  • Synchroniseer uw bestanden
  • Deel uw bestanden of mappen
  • Bestanden delen met uw collega’s
  • Versiebeheer
  • Verwijderen ongedaan maken
  • Documenten viewer

Wilt u voor uw bedrijf een eigen private OwnCloud omgeving? Waarbij u zelf het beheer hebt over aanmaken van gebruikers en activeren van plugins? Neem dan contact met ons op voor een op maat oplossing.

Owncloud Freemium

Bent u al klant van Computel Standby? In dat geval kunt u gebruik maken van het freemium ownCloud Standby. U hebt dan 2 GB aan opslagruimte gratis tot uw beschikking. Bent u geen klant, dan is er voor u een 30 dagen demoversie beschikbaar.

Owncloud Standby

Maak gebruik van de mogelijkheden van ownCloud Standby. Kies hieronder voor de gewenste hoeveelheid opslagruimte. Wilt u voor uw onderneming een private cloud voor opslag van bestanden? Met aanvullende instellingen zoals back-up, retentieperiode, en meer? Neem dan contact met ons op.

Laat u informeren over de mogelijkheden:

Tarieven Owncloud opslag:

Freemium Basis Pro
Schijfruimte 2 GB 30 GB 50GB
Dataverkeer 50 GB 250 GB 350 GB
Max. aantal gebruikers 1 1 5
Server in Nederland Apeldoorn Apeldoorn Apeldoorn
Setup € 4,95 € 4,95 € 7,95
Minimale contractduur Geen 12 maanden 12 maanden
Prijs per maand Gratis voor
bestaande klanten
€ 9,95 € 14,95