Loading...
Server Standby 2017-12-12T10:13:36+00:00

Server Standby

Het inrichten en beheren van een ICT omgeving is voor de meeste bedrijven niet eenvoudig. Het is specialistisch werk dat zorgvuldig moet gebeuren om een traag netwerk, haperende systemen, vastlopende back-ups, inlogproblemen, corrupte files of overvolle mailboxen te voorkomen. ICT is bedrijfskritisch, en moet vlekkeloos werken.

Bij Computel hebben we alle kennis en tools in huis om een betrouwbare, stabiele Cloud omgeving in te richten zodat uw medewerkers altijd en overal veilig toegang hebben tot hun applicaties en bestanden.

De voordelen op een rij:

  • Het verzorgen van veilige opslag en back-ups, goed geconfigureerde firewalls en het updaten van de operating systems nemen wij uit handen. Voortaan focust u zich op uw bedrijf en laat u Complexe ICT uitdagingen voor wat ze zijn.
  • U hoeft niet meer te investeren in servers, storage- en netwerkcomponenten, maar u huurt de server- en opslagcapaciteit die u nodig heeft.
  • Een Cloud-oplossing betekent meer flexibiliteit. U kunt sneller inspelen op veranderingen in de markt. Heeft u tijdelijk meer capaciteit nodig, dan kunt u makkelijk opschalen en daarna weer afbouwen.

Computel, al ruim 20 jaar specialist in de Cloud
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor over te gaan op de Cloud en brengen hun servers incl. applicaties en/of  gegevens onder in een extern datacentrum. Computel heeft sinds 1997 een datacentrum in Apeldoorn dat hiervoor speciaal is ingericht. Er staan krachtige servers die we centraal beheren. Het centrum beschikt over alle vereiste faciliteiten, zoals noodstroom en een generator, dubbel uitgevoerde airconditioning, redundante glasvezelverbinding en camerabewaking.

Advies, implementatie én beheer
Een overgang naar de Cloud heeft veel voordelen, maar het moet met beleid gebeuren. Bij Computel hebben we de meest uiteenlopende scenario’s gezien; we weten precies waar op te letten. We adviseren u dan ook graag over de verschillende oplossingen. Een zakelijke applicatie met gevoelige informatie kan wellicht beter op een private server blijven staan. Meer generieke toepassingen kunnen prima op een shared server draaien.

Onze medewerkers hebben veel ervaring met het opzetten, beheren en monitoren van omgevingen in de cloud. Bij incidenten zijn we 24×7 bereikbaar. Daarnaast rapporteren we onze klanten regelmatig over de beschikbaarheid, performance en het gebruik van hun omgeving. Als we kansen voor verbetering zien, dan maken we daar werk van.

Onze additionele services:

Werken in de Cloud betekent dat u afhankelijk bent van een goede internetverbinding. Daarom bieden we een aantal uitstekende dataverbindingen aan:

GLASVEZEL

Voor een vast bedrag per maand krijg je de beschikking over een eigen glasvezelverbinding met zeer hoge upload- en downloadsnelheden.

Lees verder

VDSL en ADSL

Voor elke situatie biedt Computel een passende xDSL-oplossing. Voor eenvoudig gebruik de best effort ADSL-verbindingen via het KPN netwerk. Voor bedrijfskritische situaties bieden we zakelijke VDSL-verbindingen met uitgebreide SLA’s en beschikbaarheidsgaranties.

Lees verder

Interesse in Server Standby?

We maken graag een afspraak om je meer over onze Clouddiensten te vertellen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u op de hoogte blijven van de Server Standby ontwikkelingen en het werken in de Cloud?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!