Huur een virtuele dedicated server

Virtuele server

Uw virtuele server wordt op dezelfde manier uitgerold als een dedicated server, u bepaalt de keuze voor besturingssysteem en u heeft alle vrijheid van installatie en configuratie. De dienst voelt daarmee het zelfde aan als een dedicated server die precies op maat kan worden samengesteld en niet afhankelijk is van hardwarekeuzes.

De schaalbaarheid en beschikbaarheid van het onderliggende platform waarbinnen uw virtuele server draait zorgen voor een hoge beschikbaarheid van uw diensten en eenvoudige migratie naar een snellere virtuele configuratie zonder dat daarvoor servers hoeven te worden geinstalleerd of gemigreerd naar recentere hardware. Buiten dat u dit een kosten besparing in tijd oplevert, draagt u tevens bij aan het milieu. Alle systeem bronnen worden geoptimaliseerd, en er staan geen fysieke machine overbodig aan.

Afspraken over de beschikbaarheid van de virtuele server, de storings- en escalatieprocedures worden glashelder vastgelegd in een onderhoudscontract. Ook kan daarin het up-to-date houden van de server worden overeengekomen. Denk daarbij aan software- en veiligheids-updates en doorlopende pro-actieve monitoring van de server.

Met technische support

Kies voor een eigen server, met technische support van Computel voor een vast bedrag per maand! Geen eenmalige investeringsaanschaf.

Optimized technology

Computel biedt optimale performance via Dell PowerEdge servers. Computel Virtuele server biedt u:

  • 24-uurs technische ondersteuning
  • Dagelijkse monitoring en alarmering
  • VMWare Virtual Machine
  • Gebaseerd op Dell PowerEdge technology

© 2018 Computel Standby - Alle rechten voorbehouden  |