Flexwerken, thuiswerken of het nieuwe werken. Hoe u het ook noemt, steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers de mogelijkheid om overal en altijd in te loggen op hun werkomgeving. Wat is handiger dan zonodig ook‘s avonds of in het weekend bij alle documenten en applicaties van uw kantoorplek te kunnen?

Altijd en overal aan de slag

Om lekker te kunnen werken, heeft u een betrouwbare, gebruikersvriendelijke werkplek nodig. Een werkplek in de cloud geeft vrijheid en flexibiliteit. U krijgt toegang tot de bekende werkomgeving van uw kantoor-pc, maar dan anytime, anyplace, anywhere. Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone. Verder hoeft u zich nergens druk over te maken.

Kies voor kwaliteit

Het klinkt heel simpel, maar achter een online werkplek zit een hoop complexe techniek. Allereerst heeft u een verbinding met het internet nodig, maar daarachter begint pas het echte werk. Ons advies? Schakel een goede specialist in die de techniek achter uw verbinding beheerst! Computel Standby is al twintig jaar actief als internetprovider. We hebben alle kennis en ervaring in huis om een goede oplossing voor u in te richten.

Zorgeloos naar de Cloud

Met onze Werkplek Standby oplossing zorgen wij ervoor dat u precies de werkomgeving krijgt die bij u past. Als u kiest voor een werkplek in de Cloud, hoeft u niet meer te investeren in dure hardware. Dat is goed nieuws voor uw bedrijf want u kunt zich voortaan dus helemaal focussen op uw core business.

De veiligheid van Werkplek Standby

Toch snappen we dat u zich afvraagt of u er wel goed aan doet te kiezen voor een overgang naar de Cloud. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw data? Hoe zorgt u ervoor dat die niet in handen van derden valt. Bij Computel zit dat wel goed. We hebben een eigen datacentrum in Apeldoorn waar al onze servers staan. Kies je voor Werkplek Standby, dan weet je precies waar de gegevens staan: op een veilige plek in Nederland. Onze oplossing voldoet gegarandeerd aan alle privacyrichtlijnen en regelgeving. Laat dat maar aan ons over!

Interesse?

Wilt u meer weten over Werkplek Standby en wat deze oplossing voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.