Vanwege het coronavirus hebben veel bedrijven hun kantoren gesloten. Thuiswerken is het nieuwe normaal en het ziet ernaar uit dat we ook na de lockdown veel meer thuis zullen werken aangezien de anderhalvemeter-samenleving eraan komt.

Nu steeds meer bedrijven de voordelen van vaker thuiswerken ontdekken, is het goed om na te denken over de vraag hoe het werken op afstand voor de langere termijn ingericht moet worden.

Meet Werkplek Standby

Al jaren biedt Computel met haar dienst Werkplek Standby een oplossing om veilig en productief online te werken. Thuis, in de trein of waar ook ter wereld. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Werkplek Standby verplaatst de volledige ICT naar de cloud. Inclusief alle applicaties en bestanden. Op onze eigen, beveiligde Nederlandse servers.

Zorgeloos werken in de cloud

Dit maakt het mogelijk om te werken zoals je dat altijd al gedaan hebt, maar dan zonder eigen servers en zonder omkijken naar onderhoud van systemen, back-ups en updates. En ja, ook Office 365 en zelfs Teams werken feilloos binnen Werkplek Standby!

Wij merken dat Werkplek Standby juist nu uitkomst biedt voor ondernemingen die zoeken naar een professionele alles-in-één-oplossing. Een veilige, eigentijdse werkomgeving voor een vast bedrag per medewerker per maand.

Overstappen was nog nooit zo simpel

Overweeg je om over te stappen naar de cloud? Wij maken het je heel gemakkelijk. Je kunt met Werkplek Standby starten met één of meerdere werkplekken. Als dat bevalt en je besluit verder op te schalen, dan kan dat razendsnel geregeld worden. Bevalt Werkplek Standby niet of neem je afscheid van medewerkers? Dan zeg je binnen een maand weer op. Zo hou je grip op de kosten en hoef je geen grote investeringen te doen.

Meer weten?

Heb je vragen over wat Werkplek Standby voor jouw bedrijf kan betekenen. Bel ons dan op 055 – 577 28 90, en wij leggen het graag helder uit!